jeudi 9 juillet 2009

A la demande générale, voilà la recette de la soupe faite lundi avec amour, imagination et ....de la documentation, bien sur!
200 g champignon que vous faites revenir dans 1 c à soupe beurre pendant environs 4 min. Réservez. Ajoutez 1 autre c. à soupe beurre, et y faites revenir 1 ognon, 1 branche céleri et 1 c. à soupe mélange persil et marjolaine, le tout finement coupé.
Après que le tout soit tendre, ajouter 5 c. à soupe farine, faites brunir un peu, ajouter 5 tasses bouillon poulet, amenez à l'ébullition.
Ajoutez les champignons, 2 tasses de brocoli cuit, 2 tasses de choux fleurs cuit et 4 c. à soupe de votre fromage préféré, râpé. Laissez sur le feu jusqu'à ce que le fromage soit fondu.
Bonne appétit!

La cererea generala, iata reteta de supa facuta zilele trecute cu drag, imaginatie si, evident o buna documentare!
Deci, daca aveti 200g ciuperci, 2 cani de conopida si 2 cani de brocoli deja facute (conserva, etc) e perfect.
Daca nu, intr-un vas separat se fierbe conopida si brocoli in apa cu o lingura otet timp de 10 min de cand a dat in clocot. Nu mai mult! Se scurg, se pun deoparte.
Ciupercile crude se prajesc 1 lingura de unt incins cam 4 min. Se scot ciupercile, in acelasi vas se adauga inca 1 lingura de unt si se prajesc 1 ceapa , 1tulpina de telina , si 1 lingura de amestec patrunjel si maghiran, toate taiate marunt. Dupa ce ceapa devine transparenta , se adauga 5 linguri faina, se prajeste un pic, se adauga 5 cani de zeama de pui si se aduce totul la fierbere. Cand a dat in clocot se repun ciupercile, apoi conopida si brocoli plus 4 linguri de branza data pe razatoare. Se mai tine pe foc doar cat sa se topeasca branza.
Bun la gust, consistent, usor de facut,
Pofta buna!

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