Hi, hello, bonjour, salut!
Avant de commencer les décorations pour le temps des fêtes, c'est mieux de faire le ménage.
Pas dans la maison, c'est lourd, pas dans le jardin, il fait froid, mais dans l'ordi c'est correct et plaisant! Je me suis mise à remplir et vider les folders-tiroires avec des photos.
.un outil traditionnel de l'Amérique latine pour mélanger le chocolat. Super! Découvert au marché chez nous, à Montréal.
Quelques autres beautés de Barcelone. Je promets que ce sont les dernières, si non je ne finirais jamais. Mais j'ai fait un coup de foudre pour ce paradis architectural qui mélange les règles strictes et nombreuses de la stabilité, résistance, solidité d'un immeuble et des folies structurales et décoratives qui laissent l'esprit libre de circuler à l'intérieur comme à l'extérieur.
....
....
Inainte de a incepe orice decoratiile pentru sarbatorile de iarna, e bine sa facem ordine.
Nu in casa, ca e greu, nu in gradina, ca e frig, dar pe computer e perfect si placut ! :)
Asa ca am inceput sa golesc si sa umplu folderele-sertare cu fotografii.
Prima imagine reprezinta un.....facalet de ciocolata. Stiu ca nu suna bine tandemul celor doi termeni, dar ma amuz sa vi-l trimit si voua!
L-am descoperit la noi in Montréal, in teribila piata care aduna bunatatile de pe intreg pamantul si de care v-am mai povestit. E o ustensila de bucatarie tipica Americii latine.
Celelalte fotografii sunt cu alte cateva frumuseti ale Barcelonei. Promit ca sunt ultimile, altfel nu as mai termina niciodata. Dar efectiv, m-am indragostit de acest paradis arhitectural care amesteca regulile stricte si rigide ale stabilitatii , rezistentei soliditatii unei cladiri cu adevarate nebunii structurale si decorative care lasa spiritul liber sa colinde in interior ca si in exterior.
jeudi 25 novembre 2010
Inscription à :
Publier les commentaires (Atom)
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire