Bonjour!
je n'ai pas eu même pas le temps de prendre des photos, tant les fleurs se sont pressées d'arriver.
Le dernier temps j'étais pressée, moi aussi de les cuisiner.
So, j'ai fait de beurre avec de fleurs de ciboulette. J'ai beaucup apprécié cet hiver donc je vais essayer d'en faire plus.
Sirop avec de pétales de rose. Moins de sucre.....apprécié lui aussi l'année passée , so plus comme quantité.
Moins, parce que j'en ai encore, sirop de poussé de sapin.
Et aujourd'hui, les fleurs de sureau pour jus: un délice!
Nu am avut timp nici macar sa fac fotografii, atat de grabite sunt florile anul asta. Deci am fost si eu grabita sa le gatesc.
Am facut unt cu flori de ciboulette.Asta iarna a fost foarte apreciat, si-a pastrat gustul de verde si deci, voi incerca sa fac mai mult acum.
Apoi sirop din petale de trandafiri, mai putin zahar, foarte apreciat si el deci voi incerca in masura posibilitatilor sa maresc si aici cantitatea.
Ce am facut mult mai putin pentru ca mai am de anul trecut este siropul din muguri de brad. Un borcanel.
Si astazi, ziua cea mare, flori de soc! Un deliciu.
Dupa cum vedeti la noi se fac conserve de primavara, vara nu de toamna! :) :)
mardi 8 juin 2010
Inscription à :
Publier les commentaires (Atom)
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire